Val av leverantör

Förra veckan hade styrelsen ett möte med representanter för Affärsverken och IP-Only för att besluta om vem som ska leverera fiber till Kättilsmåla med omnejd. Resultatet av mötet var att Affärsverken och IP-Only bad föreningen att besluta om vilken leverantör som vi förordar. Vi fick även skriftligt löfte att den leverantör som inte väljs, kommer avsluta projektet från sin sida och makulera alla ingångna avtal utan kostnad för den enskilde.

Inför beslutet så har styrelsen tagit hänsyn till de senaste årens erfarenheter och beaktat medlemmarnas synpunkter som delades på föreningens årsstämma i Juni. Vi har även blickat framåt med syfte att välja den leverantör som vi anser bäst kan bevara våra medlemmars intressen vad gäller anläggning och långsiktig drift av fibernät i vårt område. Vi har också prioriterat korta kontaktvägar, transparens och möjlighet att sätta press om det skulle visa sig att projektet även fortsättningsvis inte håller den fart som vi förväntar oss.

Baserat på detta så har vi idag meddelat Affärsverken och IP-Only att föreningen valt Affärsverken som leverantör av fibernät i Kättilsmåla med omnejd.
Bollen ligger alltså nu helt hos Affärsverken för att anlägga fiber i området och vi kommer fortsätta att arbeta för att detta ska ske så skyndsamt som möjligt.

/Styrelsen

5 tankar kring ”Val av leverantör

  1. Hej, nu när dom äntligen har börjat hör i byn tänkte jag bara kolla hur det gått med vår kanalisering vi gjorde? Blev dom insålda som det var sagt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *