IP-Only har tagit byggbeslut för Kättilsmåla-området

Det är fantastiskt roligt att kunna meddela att IP-Only nu tagit ett byggbeslut för Kättilsmåla-området. Det innebär tillräckligt hög anslutningsgrad nu är uppnådd och att projekteringen för att anlägga fiber till de som lagt beställning kommer påbörjas inom kort.

Ni som ännu inte bestämt er har nu en dryg vecka på er att hoppa på tåget till det pris som kommunicerats. För de som har funderingar eller frågor, så vill vi än en gång flagga för att IP-Only håller öppet hus i bygget den 27/7 kl 14-20. Om ni har frågor men inte har möjlighet den 27:e så kan ni boka ett hembesök med IP-Onlys projektledare. Mötet tar ca. 20 minuter och du har gott om tid att ställa eventuella frågor. Kontakta IP-Onlys kundservice på 0200-43 00 00 (vardagar 8:00-17:30) eller kundservice@ip-only.se för att boka ett hembesök.

IP-Only kommer uppdatera med status via mail till de som beställt fiber, men vi kommer även informera här på vår hemsida om status under projektets gång.

Om det är någon som beställt fiber men ännu inte fått någon flagga uppsatt, så går det att själv hämta en flagga uppe vid bygget.

/Styrelsen

5 tankar kring ”IP-Only har tagit byggbeslut för Kättilsmåla-området

  1. Nu går det rykten om att IP-Only håller på att kursa. Pengarna helt slut och massa dåliga avtal gjorda. Varslar folk och haft grävstopp sen November. Nån info om det blir något överhuvudtaget i området?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *