Telias kampanj

Telia har nu gått ut med erbjudande om fiber i vårt kringområde. Motsvarande erbjudande som IP-Only har för 19.015kr tar Telia 21.900kr för. Dom erbjuder däremot även ett paket för 18.900kr om man binder sig till bredband och TV tjänst från Telia i 24 månader till en kostnad av 449kr/mån första året och därefter 658kr/mån). Även Bredbandsbolaget ligger i startgroparna för att gå ut med erbjudande i delar av området.

Vi i styrelsen är övertygade att det bästa för alla i området är att vi agerar solidariskt och väljer en leverantör av fibernät för att säkerställa att den leverantören når tillräcklig anslutningsgrad för att kunna anlägga fiber. Om alla boende väljer olika leverantörer – IP-Only, Telia eller Bredbandsbolaget – så innebär det i praktiken att ingen leverantör får tillräckligt med avtal för att kunna gå vidare med fiber och därmed fördröjs fiberanslutning för alla i området ytterligare. Vi står därmed fast vid vår tidigare rekommendation att alla boende omgående tecknar avtal med IP-Only för att undvika situationer liknande den på Hasslö.

/Styrelsen

1 tanke kring ”Telias kampanj

  1. Även IP-Only har nu gått ut med ett kompletterande erbjudande där man får ytterligare 5000kr rabatt på anslutningskostnaden (dvs 14.015kr efter ROT/RUT) om man binder sig till TV+bredband från Boxer eller ComHem under 24 månader. Detta erbjudande är tillgängligt även för de som redan tecknat avtal med IP-Only.

    /Styrelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *