NU ÄR DET DAGS FÖR ALLA BOENDE ATT TECKNA AVTAL FÖR FIBER

Förhoppningsvis har ingen undgått att företaget IP-Only nu har en kampanj i Kättilsmåla-området för att anlägga framtidens kommunikationsnät – fiber. Via fibernätet kommer vi få möjlighet till snabbt bredband, TV, fast telefoni och trygghetslarm även efter att Telia lagt ned de gamla telestationerna. IP-Only grundades 1999 och ägs numer av riskkapitalbolaget EQT som bl.a. förvaltar kapital åt Sveriges största pensionsfonder.

IP-Onlys erbjudande ger möjlighet att teckna avtal för att ansluta sin fastighet med fiber till en kostnad av 19.015 kronor efter ROT/RUT avdrag. Detta är ett subventionerat pris som endast gäller om man tecknar sig nu – om man vill ansluta sig i efterhand så är grundpriset 34.900kr plus kostnader för grävning osv. IP-Onlys nät är ett s.k. öppet nät där ett stort antal leverantörer erbjuder sina tjänster, t.ex. telefoni, och den enskilde kan välja den tjänst som passar bäst. IP-Only tar inte ut några nätavgifter så de enda avgifterna som tillkommer, är för de ev. tjänster man tecknar sig för.

Styrelsen i Kättilsmåla Fiberförening rekommenderar ALLA boende att SNARAST teckna avtal med IP-Only då det krävs att 60 % av de boende i området tecknar avtal innan Juli månads utgång för att IP-Only ska kunna gå vidare och anlägga fibernät. Detta avtal är inget som föreningen ombesörjer – varje fastighetsägare måste själv skriva avtal med IP-Only oavsett om man redan är medlem i Kättilsmåla fiberförening eller inte. Ju snabbare vi når 60 %, desto snabbare kan IP-Only koppla in fiber.

Avtal kan tecknas antingen direkt på IP-Onlys hemsida – www.ip-only.se/portal – eller genom att skicka in ett underskrivet avtal. Om någon inte redan fått avtal hemskickat så finns avtal att få hos oss i styrelsen.
Om ni har frågor eller funderingar så är ni välkomna att kontakta IP-Onlys kundtjänst på nummer 0200-43 00 00 eller e-post kundservice@ip-only.se. Ni kan även kontakta oss i styrelsen för Kättilsmåla Fiberförening så ska vi försöka bistå och besvara alla frågor så gott vi kan. Kontaktuppgifter finner ni på vår hemsida www.kattilsmalafiber.se

Föreningen kommer under de närmaste dagarna även gå ut med denna information i ett fysiskt utskick till alla boende i området.

Så skynda er att teckna fiberavtal så hjälps vi åt att hålla bygden levande för framtidens generationer

Med vänlig hälsningar
Styrelsen, Kättilsmåla Fiber

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *