IP-Only utökar sitt erbjudande i Kättilsmåla

Vi kan nu informera att IP-Only har beslutat att utöka erbjudandet i Kättilsmåla från att endast gälla tätorten till att gälla hela kringområdet. Erbjudandet kommer omfatta alla föreningens medlemmar och samma villkor gäller som för tidigare erbjudande som gått ut i tätorten – de avtal som redan tecknats i tätorten är därmed fortfarande giltiga. Priset är detsamma som tidigare – 22.900kr exkl. ROT/RUT (19.015kr inkl. ROT/RUT)
Erbjudandet kommer inte gälla endast boende i föreningens område utan går även ut till boende i närliggande områden som Sibbamåla och Bettamåla.

Erbjudandet gäller fram till sista Juli. Om tillräckligt många har tecknat avtal så kommer IP-Only ta byggbeslut på hela området (tätort och kringområde). Då vi uttömt möjligheterna för föreningen att anlägga fibernät i egen regi så är styrelsens rekommendation att alla boende – även föreningens medlemmar – nu tecknar avtal med IP-Only innan den sista Juli. Avtalen är direkt mellan fastighetsägaren och IP-Only utan någon som helst inblandning av föreningen. Föreningens syfte kommer fortsättningsvis vara att bistå IP-Only med anläggandet av fibernät i området, t.ex. genom att handlägga markavtal med berörda markägare. Hur ev. medlemskap i föreningen kommer hanteras framöver, och hur styrelsen ser på föreningens framtid, är något vi kommer informera om på årsstämman den 29/6 kl 18.00. Då kommer även IP-Only finnas på plats för att besvara frågor och bistå med avtal.

IP-Only kommer under nästkommande vecka att gå ut med skriftlig information till alla boende i området men ni kan redan nu teckna avtal på IP-Onlys hemsida
www.ip-only.se/portal

IP-Only utskick

/Styrelsen

1 tanke kring ”IP-Only utökar sitt erbjudande i Kättilsmåla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *