Uppdatering 2014-08-07

I väntan på vidare riktlinjer för ansökning av bidrag har vi haft möte med de två aktuella kraftbolag som har elnät i vårt område gällande samförläggning för att sänka totalkostnaden för hela fiberprojektet.

Kraftringen är mycket positiva och har planer för jordkabel på relativt stora delar av vårt område.

Inledande diskussion är gjord med E.ON, ingen sträckning diskuterad ännu.

 

Vi jobbar samtidigt vidare med att få fler medlemmar i vårt område

1 tanke kring ”Uppdatering 2014-08-07

  1. Sprid denna information även till de som inte är intresserade av fiber. El i jordkabel är lika viktigt som fiber för oss som har eon som bärare av elen. Får vi jordkabel blir även de possitiva till fiber som ännu inte har skaffat sig möjlighet till att se tv och än mindre en dator.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *